fbpx

Minions!!

In opdracht van J2TV werkte we mee aan de Facebook live vanaf de Nederlandse première van Despicable Me bij Pathé ArenA. Natuurlijk met de Nederlandse stemmencast: Carlo BoszhardPip PellensEnzo knol, Jelle Stout en de Minions kwamen langs!

Televizier live

Dik een uur live vanaf de rode loper van het Televizier Ring Gala 2017 met één camera. Partner J2TV verzorgde de productie. 1 op 1 met de Nederlandse sterren. Presentatie: Shelly Sterk

Live Q&A's

Voor de nieuwswebsite Woerden.TV produceren we regelmatig Facebook live Q&A’s met lokale gasten. In het voorbeeld YouTuber Noah Zeeuw. Zoals je ziet zorgt Facebook live, zelfs op lokaal niveau voor duizenden kijkers.

Groot Leids debat

Tijdens de verkiezingen kan niemand om het politieke debat heen. In samenwerking met het Leidse J2TV verzorgden we de staging en regie van de livestream van het Groot Leids Verkiezingsdebat. In de zaal zaten 1100 studenten, 5000 mensen keken live mee naar het debat, geleid door Jort Kelder en Guido Marchena.

Pathé live

Vanaf 2016 verzorgt J2TV de red carpet live streams van Pathé bioscopen. Joost Berk en Alex Kok van Talkshow op locatie namen de technische productie en regie van de show op zich. In 2017 zullen meerdere shows volgen vanuit Nederland en het buitenland.

Naturalis live

Eenvoud en daadkracht. Een boeiend debat en slechts 1 camera. Vanuit de Rode Hoed in Amsterdam verzorgde Talkshow op locatie voor J2TV een eenvoudige live stream op Facebook. 6.000 personen keken mee.

Knowledge Talk

Friday Knowledge Talk is een inspirerende online talkshow voor ondernemers met twee afleveringen. De talkshow trok én trekt nog steeds duizenden kijkers op YouTube. We verzorgden technische productie inclusief crew, live regie, vijf camera’s, licht en grafische vormgeving.

Nieuwegein TV

Een gezellige talkshow tussen de borrelende gasten op de nieuwjaarsbijeenkomst van Nieuwegein. De livestream op Facebook en de nieuwssite Nieuwegeintv.nl, trok honderden kijkers. Een compacte talkshow van hoge kwaliteit dankzij onder andere vormgeving en de reporter.

Woerden Live

Woerden Live was een van de eerste talkshows die we ooit produceerden. Binnen enkele uren toverde we een bar-restaurant om tot een televisiestudio, met bandje en tafel. Lokaal presentatietalent en lokale gasten zorgden voor een leuke talkshow met 5.000 kijkers.

Leven! Live

Tijdens de lanceringsborrel van een nieuwe LEVEN!-editie, ontving de presentatrice middenin het gedruis verschillende gasten aan een sta tafel. Via een livestream op Facebook krijgen kijkers het gevoel dat zij zelf op het feestje aanwezig zijn.

24u van Woerden

Tijdens De 24uur Van Woerden had de presentatrice spontane ontmoetingen met bezoekers en deelnemers. Dit gebeurde aan een sta tafel op het evenemententerrein. Live schakeling naar een razende reporter, video-items én vormgeving zorgden voor een dynamische talkshow.

Leven! TV

LEVEN!TV was een maandelijkse online talkshow, als aanvulling op het glossy kwartaalmagazine LEVEN! We verzorgden regie, camera’s, crew, grafische- en audiovormgeving en distributie. LEVEN!TV bereikte 40.000 mensen.

 

De Bleek 13, 3447 GV Woerden
0348-745003 info@alkomedia.com . www.alkomedia.com

Talkshow op locatie is een product van Alko Media

Cases - Talkshow op locatie