Minions!!

In opdracht van J2TV werkte we mee aan de Facebook live vanaf de Nederlandse première van Despicable Me bij Pathé ArenA. Natuurlijk met de Nederlandse stemmencast: Carlo BoszhardPip PellensEnzo knol, Jelle Stout en de Minions kwamen langs!

Televizier live

Een dik uur live vanaf de rode loper van het Televizier Ring Gala 2017 met 1 camera. Partner J2TV verzorgde de productie. 1 op 1 met de Nederlandse sterren. Presentatie Shelly Sterk

Live Q&A's

Voor de nieuwswebsite Woerden.TV produceren we regelmatig Facebook live Q&A’s met lokale gasten. In het voorbeeld YouTuber Noah Zeeuw. Zoals je ziet zorgt Facebook live, zelfs op lokaal niveau voor duizenden kijkers.

Groot Leids debat

Tijdens de verkiezingen kan niemand om het politieke debat heen. In samenwerking met het Leidse J2TV verzorgden we de staging en regie van de livestream van het Groot Leids Verkiezingsdebat. In de zaal zaten 1100 studenten, 5000 mensen keken live mee naar het debat, geleid door Jort Kelder en Guido Marchena. Een stralend voorbeeld van wat mogelijk is wanneer je voor pakket Everything kiest!

Pathé live

Vanaf 2016 verzorgt J2TV de red carpet live streams van Pathé bioscopen. Joost Berk en Alex Kok van Talkshow op locatie namen de technische productie en regie van de show op zich. In 2017 zullen meerdere shows volgen vanuit Nederland en het buitenland.

Naturalis live

Eenvoud en daadkracht. Een boeiend debat en slechts 1 camera. Vanuit de Rode Hoed in Amsterdam verzorgde Talkshow op locatie voor J2TV een eenvoudige live stream op Facebook. 6.000 personen keken mee.

Knowledge Talk

Friday Knowledge Talk is een inspirerende online talkshow voor ondernemers met twee afleveringen. De talkshow trok èn trekt nog steeds duizenden kijkers op Youtube. We verzorgden technische productie inclusief crew, live regie, vijf camera’s, licht en grafische vormgeving.  Een goed voorbeeld van wat er mogelijk is wanneer je voor het pakket Everything kiest.

Nieuwegein TV

Een gezellige talkshow tussen de borrelende gasten op de nieuwjaarsbijeenkomst van Nieuwegein. De livestream op Facebook en de nieuwssite Nieuwegeintv.nl en trok honderden kijkers. Een compacte talkshow van hoge kwaliteit dankzij het pakket Essential, aangevuld met losse items, vormgeving en de Reporter.

Woerden Live

Woerden Live was een van de eerste talkshows die we ooit produceerde. Binnen enkele uren toverde we een bar-restaurant om tot een televisiestudio, met bandje, tafel. Lokaal presentatietalent en lokale gasten zorgde voor een leuke talkshow met 5.000 kijkers.

Leven! Live

Tijdens de lanceringsborrel van een nieuwe LEVEN!-editie, ontving de presentatrice middenin het gedruis verschillende gasten aan een statafel. Via een livestream op Facebook krijgen kijkers het gevoel zelf op het feestje aanwezig te zijn. Het resultaat van het pakket Essential, aangevuld met vormgeving en losse items.

24u van Woerden

Tijdens De 24 Van Woerden had de presentatrice spontane ontmoetingen met bezoekers en deelnemers, aan een statafel op het evenemententerrein. Live schakeling naar een razende reporter, videoitems én vormgeving zorgden voor een dynamische talkshow. Ontdek de oneindige mogelijkheden van het pakket Expansion en de Reporter.

Leven! TV

LEVEN!TV was een maandelijkse online talkshow, als aanvulling op het glossy kwartaalmagazine LEVEN! We verzorgden regie, camera’s, crew, grafische- en audiovormgeving en distributie. LEVEN!TV bereikte 40.000 mensen. Een mooi voorbeeld van hoe pakket Expansion voor jou zou kunnen werken.

 

De Bleek 13, 3447 GV Woerden
0348-745003 info@alkomedia.com . www.alkomedia.com

Talkshow op locatie is een product van Alko Media

Cases - Talkshow op locatie