Live report

facebook live

Een regisserende cameraman en verslaggever met één camera op jouw evenement: Hip, actueel, interactief en live via Facebook of YouTube.

Vanaf € 1.250,–

Bring it on

talkshow klein

Drie HD camera’s, een LED lichtset en twee draadloze handmicrofoons legt de basis voor een Facebook Live-talkshow. Ideaal voor korte backstage verslagen en één op één gesprekken op borrelbijeenkomsten.

Vanaf € 2.950,–

Proffesional

kleine set talkshow op locatie

Een tandje groter dan pakket Essential. Vormgeving als een openingsleader, naamtitels, foto’s en logo’s in beeld en een promotiespot voegen kwaliteit en dynamiek toe aan je talkshow.

Vanaf  € 3.950,–

Expension

talkshow broadcast camera

Alles wat nodig is om een topproductie te draaien! Vier broadcastcamera’s, regie, vormgeving, instarts van foto’s en video, shading, full audio support, visagie een lichtteam en maken we van jouw talkshow een event van formaat.
Vanaf € 9.500,–

Branding

scherm talkshow op locatie

Videovormgeving, promotiespots, je logo op schermen in het decor of op je talkshowtafel, LED verlichting of loungebanken voor publiek in de kleuren van je huisstijl? Zomaar een paar voorbeelden van hoe je je talkshow volledig op jouw bedrijf en boodschap kunt toespitsen. Het kan allemaal!

Meer weten? >>

Interactief

social boost

Door de Social Boost wordt social media onderdeel van uw live uitzending. Twitterfeeds en social media comments kunnen in beeld getoond worden. Stel vragen tijdens de Facebook live uitzending en verwerk ze in de uitzending; de interactie is groots! Onze social mediaprofessionals houden tijdens de uitzending de reacties bij en vergroten je bereik.

Meer weten? >>

Reporter

reporter veslaggever talkshow op locatie

Vanaf de talkshowtafel schakelen we over naar een razende reporter die live en draadloos op een andere locatie verslag uitbrengt. Kijkjes op de rode loper, interviews met gasten in andere zalen, beelden vanaf unieke plekken… Het kan!

Meer weten? >>

 

De Bleek 13, 3447 GV Woerden
0348-745003 info@alkomedia.com . www.alkomedia.com

Talkshow op locatie is een product van Alko Media

Pakketten - Talkshow op locatie