Gerlinde

Gerlinde Vliegenthart stond als musicalzangeres tien jaar op grote podia in binnen- en buitenland, tot ze besloot de boel eens flink om te gooien. Ze werkte als theaterdocent, regisseur en schrijfster, om uiteindelijk als nieuwsredacteur en presentatrice neer te strijken bij verschillende mediaplatforms. Ze is goed op de hoogte, maar weet met haar spontaniteit je zover te krijgen jóuw verhaal te vertellen.

Suzanne

Suzanne Spliethoff begon haar carrière als actrice, maar ontwikkelde zich snel door tot regisseur, theaterdocent en presentatrice. Ze werkt als verslaggever en presentatrice voor verschillende omroepen en TV-stations en is ervaren in podiumpresentatie tijdens grote evenementen. Met haar natuurlijke manier van presenteren en interviewen stelt ze iedereen op zijn of haar gemak.

Eva

Eva Brouwer heeft een indrukwekkende staat van dienst. De historica en journaliste was jarenlang als hèt gezicht van RTV Utrecht. Inmiddels richt ze zich volledig op het presenteren van evenementen, is een veelgevraagd dagvoorzitter en gespreksleider en geeft ze presentatietrainingen. Haar presentaties zijn kundig en met een lekker tempo, en immer met humor en flair.

Joost

Joost van der stel - talkshow op locatie

Joost begon zijn carrière als acteur en ontwikkelde zich later ook tot verslaggever en presentator op tv en radio. Na zijn studie journalistiek richtte hij zich meer op de inhoudelijke kant van het maken van items en programma’s. Daarnaast is Joost ook al jaren veel gevraagd voice-over. Joost weet van de hoed en de rand, is niet bang om de andere kant van de zaak te belichten, maar blijft immer ontspannen en innemend.

Chris

Chris Segers is niet die met een Z, maar wel net zo charmant. Hij werkt als verslaggever en presentator voor verschillende lokale omroepen. Chris komt vaak ad rem en onrigineel uit de hoek, waardoor hij de lachers op zijn hand heeft. Razend reporten is helemaal zijn ding; met naturelle kwinkslagen brengt hij lucht en een flinke dosis humor in elk gesprek of programma.

Martin

martin damen

Muzikant, DJ, producer, nachtwethouder, columnist, presentator… Martin Damen is het allemaal. Martin houdt van échte gesprekken met échte mensen, zoekt hun verhalen op en schuwt het ruwe randje niet. Als ranzende reporter is hij een grote aanwinst voor jouw talkshow op locatie. Martins presentatie is verrassend, empathisch, en vol humor. Net als Martin zelf.

 

De Bleek 13, 3447 GV Woerden
0348-745003 info@alkomedia.com . www.alkomedia.com

Talkshow op locatie is een product van Alko Media

Presentatoren - Talkshow op locatie