fbpx

Gerlinde

Gerlinde Vliegenthart stond als musicalzangeres tien jaar op grote podia in binnen- en buitenland. Tot ze besloot het roer eens flink om te gooien. Ze werkte als theaterdocent, regisseur en schrijfster. Uiteindelijk is Gerlinde als nieuwsredacteur en presentatrice neergestreken bij verschillende mediaplatforms. Ze is goed op de hoogte. Ze weet met haar spontaniteit voor elkaar te krijgen dat jij jouw verhaal vertelt.

Suzanne

Suzanne Spliethoff begon haar carrière als actrice. Ze ontwikkelde zich snel door tot regisseur, theaterdocent en presentatrice. Ze werkt als verslaggever en presentatrice voor verschillende omroepen en tv-stations. Ook is ze ervaren in podiumpresentatie tijden grote evenementen. Met haar natuurlijke manier van presenteren en interviewen stelt ze iedereen op zijn of haar gemak.

Eva

Eva Brouwer heeft een indrukwekkende staat van dienst. De historica en journaliste was jarenlang als hét gezicht van RTV Utrecht. Inmiddels richt ze zich volledig op het presenteren van evenementen. Ook is Eva een veelgevraagd dagvoorzitter en gespreksleider. Daarnaast geeft ze presentatietrainingen. Haar presentaties zijn kundig en met een lekker tempo, immer met humor en flair.

Joost

Joost van der stel - talkshow op locatie

Joost van der Stel begon zijn carrière als acteur. Hij ontwikkelde zich later tot verslaggever en presentator op radio en tv. Joost richtte zich na zijn studie journalistiek meer op de inhoudelijke kant. Het maken van items en programma’s is voor hem gemaakt. Daarnaast is Joost ook al jaren veel gevraagd voice-over. Joost weet van de hoed en de rand. Hij is niet bang om de andere kant van de zaak te belichten, maar blijft immer ontspannen en innemend.

Chris

Chris Segers is niet die met een Z, maar wel net zo charmant. Hij werkt als verslaggever en presentator voor verschillende lokale omroepen. Chris komt vaak ad rem en origineel uit de hoek, waardoor hij de lachers op zijn hand heeft. Razend reporteren is helemaal zijn ding; met naturelle kwinkslagen brengt hij lucht en een flinke dosis humor in elk gesprek of programma.

Martin

martin damen

Muzikant, DJ, producer, nachtwethouder, columnist, presentator… Martin Damen is het allemaal. Martin houdt van échte gesprekken met échte mensen, zoekt hun verhalen op en schuwt het ruwe randje niet. Als razende reporter is hij een grote aanwinst voor jouw talkshow op locatie. Martins presentatie is verrassend, empathisch en vol humor. Net als Martin zelf.

 

De Bleek 13, 3447 GV Woerden
0348-745003 info@alkomedia.com . www.alkomedia.com

Talkshow op locatie is een product van Alko Media

Presentatoren - Talkshow op locatie