De talkshowtafel

Bij een talkshow staat de tafel centraal: dáár gebeurt het. Een uniek middelpunt en stijlbepalend decorstuk. Een geschikte plek voor een discussie en uiteraard de branding van je merk. Tafels zijn los via ons te huren of maken onderdeel uit van de totaalproductie. Aangegeven prijzen zijn per dag, zonder BTW en op- en afbouwkosten. Stoelen in diverse stijlen en uitvoeringen zijn los bij te huren.

Delight

talkshowtafel

Formaat: 180 x 150 x 75 cm
Prijs per dag : € 345,– 

 

De witte talkshowtafel Delight is gemaakt naar voorbeeld van de tafel die in De Wereld Draait Door gebruikt wordt. De tafel wordt standaard geleverd met een wit voorpaneel. Het is mogelijk op aanvraag om in de ruimte van het vlak een LCD of plasmascherm te plaatsen.

Xperience

talkshow tafel zwart bruin donker

Formaat: 250 x 150 x 76cm
Prijs per dag : € 345,– 

 

Deze tafel is te huur in wit en zwart. De strakke en moderne uitstraling zorgt dat de talkshowtafel goed bij zakelijke shows past. Het is mogelijk om aan de kop van de tafel een grote tijdelijke sticker te plakken met je logo of de naam van je talkshow.

Statafel logo

talkshow statafel

Formaat: 80 × 110
Prijs per dag : € 175,– 

 

Weinig ruimte maar toch een strakke talkshow tijdens een borrel? Met de statafel met logo ontvang je afwisselend en snel verschillende gasten. De staande gesprekken zorgen voor vrijheid en een snelle en frisse talkshow.

Ovaal

talkshowtafel ovaal

Formaat: 240 x 120 x 78cm
Prijs per dag : € 295,–

 

Deze witte ovalen tafel is speciaal gemaakt voor gesprekken. Er kunnen ongeveer zes personen aan tafel, die richting de zaal kijken.

De talkshowtafel - Talkshow op locatie