fbpx

De talkshow tafel

Bij een talkshow staat de tafel centraal: dáár gebeurt het. Een uniek middelpunt en stijlbepalend decorstuk. Een geschikte plek voor een discussie en uiteraard de branding van je merk. Tafels zijn los via Talkshow Op Locatie te huren of maken onderdeel uit van de totaalproductie. Stoelen in diverse stijlen en uitvoeringen zijn los bij te huren.

Delight

talkshowtafel

De witte talkshow tafel Delight is gemaakt naar voorbeeld van de tafel die in De Wereld Draait Door gebruikt wordt. De tafel wordt standaard geleverd met een wit voorpaneel. Het is mogelijk op aanvraag om in de ruimte van het vlak een LCD of plasmascherm te plaatsen.

Meer weten? >>

Xperience

talkshow tafel zwart bruin donker

Deze talkshow tafel is te huur in wit en zwart. De strakke en moderne uitstraling zorgt dat de talkshow tafel goed bij zakelijke shows past. Het is mogelijk om aan de kop van de tafel een grote tijdelijke sticker te plakken met je logo of de naam van je talkshow. De Xperience geeft je dé talkshow experience!

Meer weten? >>

Statafel logo

talkshow statafel

Weinig ruimte maar toch een strakke talkshow tijdens een borrel? Met de talkshow tafel met logo ontvang je afwisselend en snel verschillende gasten. De staande gesprekken zorgen voor vrijheid en een snelle en frisse talkshow.

Meer weten? >>

Ovaal

talkshowtafel ovaal

Deze witte, ovalen talkshow tafel is speciaal gemaakt voor gesprekken. Er kunnen ongeveer zes personen aan tafel, die richting de zaal kijken. Hierdoor is deze talkshow tafel een ideale tafel voor bijvoorbeeld discussies.

Meer weten? >>

De talkshow tafel - Talkshow op locatie