Alex

alexkok

Alex heeft meer dan tien jaar ervaring in het maken van videoproducties en het begeleiden en coördineren van events en tv-programma’s. Als regisseur rijgt hij moeiteloos beeld, geluid en vormgeving aaneen waardoor er een dynamisch programma ontstaat. Als artistiek leider van de productie rust hij niet voor jij volledig tevreden bent met de totaaluitvoering van je talkshow. Deze verhalen maker verwerkt moeiteloos je doelstellingen in het format.

Joost

joostvds-460x345

Joost kent het vak van alle kanten. Die ervaring maakt hem tot een bevlogen producent. Als creatief zoekt en vindt hij overal oplossingen voor. Joost is de spil van het event of programma en je rustpunt voor, tijdens en na de talkshow.
Door zijn ervaren productie kennis bewaakt hij formats, kosten en de ingezette strategie.

Joost

joostb-460x345

Joost Berk is als technisch producent verantwoordelijk voor de technische uitvoering van uw talkshow en doet dat op de enige manier die we van hem gewend zijn: perfect. Altijd op zoek naar de beste oplossingen, de slimste trucjes en de nieuwste technologische snufjes voor licht, geluid, video en social media, om elke productie tot een succes te maken.

Sandrina

sandrina hoogendoorn

Sandrina is de rechterhand van Alex Kok. Deze producente maakt draaiboeken, begeleidt gasten en assisteert daar waar ze maar nodig is. Een vliegende keep die van alles af weet en nergens haar hand voor omdraait. Sandrina is in de voorbereiding en tijdens de talkshowdag uw aanspreekpunt voor wat je maar nodig heeft.

Gerlinde

gerlinde vliegenthart

Gerlinde duikt als redacteur ergens in en komt pas weer boven wanneer ze het verhaal rond heeft. Ze verzamelt achtergrondinformatie en voert voorgesprekken met de gasten, om een zo compleet mogelijk beeld te hebben wat de gast wil overbrengen. Ze schrijft de scripts en draaiboeken, staat de regisseur en presentator bij en helpt je graag met het vinden van de juiste woorden voor jouw boodschap.

 

De Bleek 13, 3447 GV Woerden
0348-745003 info@alkomedia.com . www.alkomedia.com

Talkshow op locatie is een product van Alko Media

Wie zijn wij - Talkshow op locatie