fbpx

Alex

alexkok

Alex Kok heeft meer dan tien jaar ervaring in het maken van videoproducties en het begeleiden en coördineren van events en tv-programma’s. Als regisseur rijgt hij moeiteloos beeld, geluid en vormgeving aaneen waardoor er een dynamisch programma ontstaat. Als artistiek leider van de productie rust Alex niet voordat jij volledig tevreden bent met de totaaluitvoering van je talkshow. Deze verhalenmaker verwerkt moeiteloos je doelstellingen in het format.

Joost

joostvds-460x345

Joost van der Stel kent het vak van alle kanten. Die ervaring maakt hem tot een bevlogen producent. Met zijn creatieve hersenen zoekt en vindt hij overal oplossingen voor. Joost is de spil van het event of programma. Ook is hij je rustpunt voor, tijdens en na de talkshow. Door zijn ervaren productie kennis bewaakt hij formats, de kosten en de ingezette strategie.

Joost

joostb-460x345

Joost Berk is als technisch producent verantwoordelijk voor de technische uitvoering van uw talkshow. Hij doet dat op de enige manier die we van hem gewend zijn: perfect. Altijd op zoek naar de beste oplossingen, de slimste trucjes en de nieuwste technologische snufjes. Denk hierbij aan licht, geluid, video en social media. Zo wordt elke productie tot een succes gemaakt.

Sandrina

sandrina hoogendoorn

Sandrina Hogendoorn is de rechterhand van Alex Kok. Deze producente maakt draaiboeken, begeleidt gasten en assisteert daar waar ze maar nodig is. Een vliegende keep die van alles af weet en nergens haar hand voor omdraait. Sandrina is in de voorbereiding en tijdens de talkshowdag het aanspreekpunt voor wat je maar nodig hebt.

Gerlinde

gerlinde vliegenthart

Gerlinde Vliegenthart duikt als redacteur ergens in en komt pas weer boven wanneer ze het verhaal rond heeft. Ze verzamelt achtergrondinformatie en voert voorgesprekken met de gasten. Zo heeft Gerlinde uiteindelijk een zo compleet mogelijk beeld van wat de gast wil overbrengen. Ze schrijft de scripts en draaiboeken, staat de regisseur en presentator bij en helpt je graag met het vinden van de juiste woorden voor jouw boodschap.

 

De Bleek 13, 3447 GV Woerden
0348-745003 info@alkomedia.com . www.alkomedia.com

Talkshow op locatie is een product van Alko Media

Wie zijn wij - Talkshow op locatie